A PrimeLine tulajdonságai


Hihetetlenül ergonómikus


A markolat  puha, jól kézbe illő felülete, belül  kemény műanyag magja garantálják a stabilitást és a precíz munkavégzést. A PrimeLine kiegyensúlyozott arányai gondoskodnak a penge és a markolat tökéletes egyensúlyáról, ami  könnyed vágást tesz lehetővé. Optimálisan kialakított és csúszásgátlóval ellátott, lekerekített markolatával a PrimeLine tökéletesen a kézbe simul és kíméli az inakat, ízületeket.


Különösen csúszásbiztos


A markolatborítás kellemesen puha műanyaga antibakteriális,  ergonómikusan formázott és tökéletesen a kézbe illeszkedik. A  különleges felszíni mintázat gondoskodik - akár nedves kéznél is - a biztos fogásról és a megfelelő vágásvezetésről. A  kéz pengére csúszásának veszélye lényegesen kisebb.


Extrém éles


A PrimeLine kések kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készülnek, melyeket a legnagyobb gondossággal munkálnak meg. Minél egyenletesebb az edzés, annál nagyobb  a kopásállóság. Ezért a világ legmodernebb edzési technológiáját , a vákuumos hőkezelést alkalmazzák. A tökéletes csiszolás és  a végső  kézi  megmunkálás  gondoskodnak a  kések hosszú élettartamáról és a különleges élességéről.

Figyelemreméltó minőség


A legmagasabb minőség feltételei a legjobb nyersanyagok és a magasfokú hozzáértés.
A PrimeLine sorozat pengéi egy darab króm-molibdén acélból kerülnek kivágásra.
A pengéket egy technológiailag körülményes vákuumos hőkezelési eljárás során edzik.
Az eredmény egy olyan penge, melynek legmagasabb a kopásállósága és legjobb a fémszerkezete.


Antibakteriális


A PrimeLine  legújabb fejlesztésű késsorozata megkapta a Sanitized ® minőségi pecsétet.
Az opcionálisan választható rövidebb illetve hosszabb csúszásgátló mellett  a puha, csúszásbiztos nyél egy ezüstalapú antibakteriális réteggel is rendelkezik.
A Sanitized ®ezüst hatékonyan gátolja a mikróbák megtelepedését, így még nagyobb fokú higiéniáról és biztonságról gondoskodik.
A PrimeLine  kések Sanitized ®  antiallergén bevonata dermatológiailag tesztelt és megfelel az aktuális élelmiszerbiztonsági előírásoknak.