Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vízforraló/ tea- és forralt bor készítő

méret
Nincs
szín
INOX
33.680 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 2.120 Ft
Várható szállítás: 2022. január 28.
Nem értékelt
Cikkszám: 10563
20 l

Leírás

Tartály kapacitása 20 l

Teljes kapacitás 21,5 l

Teljesítmény: 1600 W

Anyag: rozsdamentes acél, műanyag

A vízforraló RCWK 20A a Royal Cateringtöl a tökéletes segítő különféle forró italoknak a készítéséhez. Tea és kávé készítés mellett, használni lehet alkoholtartalmú italok készítéséhez is, mint forralt borhoz vagy forralt sörhöz. Így a készülék különösen alkalmas szállodai és vendéglátó-ipari használatára, karácsonyi vásárokra, piacokra és különleges rendezvényekre.

A készülék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, műanyag fogantyúkkal. A RCWK 20A-t biztosan le lehet zárni a fedelével. A készülék űrtartalma összesen 21,5 liter, a tartály kapacitása 20 liter.

A forgatógombbal, amelyik a készülék lenti részén található, ki és be lehet kapcsolni a vízforralót és be lehet állítani a kívánt hőmérsékletet. A hőmérséklet az alsó szinten 55 ° C -tól éléri akár a 100 ° C- -ot a "High" szinten. Ezekkel a beállításokkal az italok egyrészt melegen tarthatóak és másrészt frissen lehet okét főzni. A két jelző lámpa (Keep Warm / Boil) mutatja, hogy a készülék éppen melyik móduszban van.

A vízforralónak van egy praktikus leeresztő szelepje, amelyiket arra lehet használni, hogy az italokat kényelmesen és tisztán lehessen kitölteni. A csepegtető tálca felfogja a felesleges cseppeket. A csepegtető tálca könnyen távolítható és könnyen tisztítható.

Túlmelegedés ellen RCWK 20A-ba egy termosztát lett beépítve. A termosztát biztosítja, hogy a készülék kikapcsolja magát, túlmelegedés esetében. A  gépnek először  le kell hűlnie, mielőtt újra be lehet kapcsolni. Azután a "Reset"-gomb aktiválásával lehet újra üzembe helyezni.

A vízforraló 1750 W-tal dolgozik, a feszültsége 230 V. A 1,36 m hosszú kábel, beleértve az EU csatlakozóval, garantálja hogy a készüléket rugalmasan el lehet helyezni. Használathoz akkor már csak áram alá kell helyezni. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.