3 részes PrimeLine szett műanyag tasakban - Hentesekboltja

A szett tartalma: 11250-13- 13 cm-es PrimeLine csontozókés
11250-15- 15 cm-es PrimeLine csontozókés
12200-22- 22 cm-es PrimeLine kivágókés

A PrimeLine tulajdonságai

Hihetetlenül ergonómikus

A markolat puha, jól kézbe illő felülete, belül kemény műanyag magja garantálják a stabilitást és a precíz munkavégzést. A PrimeLine kiegyensúlyozott arányai gondoskodnak a penge és a markolat tökéletes egyensúlyáról, ami könnyed vágást tesz lehetővé. Optimálisan kialakított és csúszásgátlóval ellátott, lekerekített markolatával a PrimeLine tökéletesen a kézbe simul és kíméli az inakat, ízületeket.

Különösen csúszásbiztos

A markolatborítás kellemesen puha műanyaga antibakteriális, ergonómikusan formázott és tökéletesen illeszkedik az emberi kézbe. A különleges felszíni mintázat gondoskodik – akár nedves kéznél is – a biztos fogásról és a megfelelő vágásvezetésről. A kéz pengére csúszásának veszélye lényegesen kisebb.

Extrém éles

A PrimeLine kések kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készülnek, melyeket a legnagyobb gondossággal munkálnak meg. Minél egyenletesebb az edzés, annál nagyobb a kopásállóság. Ezért a világ legmodernebb edzési technológiáját , a vákuumos hőkezelést alkalmazzák. A tökéletes csiszolás és a végső kézi megmunkálás gondoskodnak a kések hosszú élettartamáról és a különleges élességéről.

 

3 részes PrimeLine szett műanyag tasakban

16.000 Ft (nettó 12.598 Ft )
A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak!

A szett tartalma: 11250-13- 13 cm-es PrimeLine csontozókés 11250-15- 15 cm-es PrimeLine csontozókés 12200-22- 22 cm-es PrimeLine kivágókés A PrimeLine tulajdonságai Hihetetlenül ergonómikus A markolat puha, […]

11 készleten

Kategória: Cikkszám: 3511 pl

IRATKOZZ FEL

HÍRLEVELÜNKRE!

Értesülj akcióinkról időben!
Ne maradj le semmiről!

Feliratkozás hírlevélre

* Kötelező kitölteni