Aclas PS1B lapos mérleg 30 kg hitelesítéssel - Hentesekboltja
A PS1 típusú árszorzós mérlegek kialakításánál a hordozhatóság volt a legfontosabb szempont. Ezek a könnyű és kisméretű Aclas modellek közel két évig üzemeltethetőek három góliát elemmel, akár napi nyolc órás használat mellett is. Akkor sincs baj, ha az elemek esetleg lemerülnek, mivel a készülék bármikor csatlakoztatható az elektromos hálózathoz saját adaptere révén.
Az értékesítési adatokat egy jól látható, három soros LCD kijelzőn jelenítik meg, amely a termékek súlyának, egységárának és a végösszegnek bemutatására egyaránt képes.
A kényelmesen kezelhető szilikon billentyűzettel felszerelt készülékek alkalmasak a beütött tételek elmentésére, ezért egyszerre több vásárló is kiszolgálható a segítségükkel. Élettartamukat jelentősen növeli, hogy egyedi kialakításuknak köszönhetően a rovarok és más kártevők nem tudnak hozzáférni a készülékházukban található érzékeny alkatrészeikhez.
A fix áras értékesítést és az előre rögzített árucikk adatok előhívását lehetővé tevő billentyűkkel felszerelt PS1B modellt 30 kg-os méréshatárral rendelheti meg tőlünk rozsdamentes acél tálcával. A készüléket piaci használatra, élelmiszerboltokba vagy vegyeskereskedésekbe egyaránt ajánljuk.
– Méréshatár/pontosság: 6kg / 2g, 15kg / 5g
– Kijelző: Vevő és kezelő oldali LCD, háttérvilágítással
– Tálca méret: 330*230
– Minimális mérhető mennyiség: 40 g
– Maximum tára érték: -5.998 kg
– Energia ellátás: Adapter  3 db “D” típusú góliát elem (alaptartozékok)
– Elem várható élettartama: akár két év, napi nyolc órás használat mellett,
  óránként 30 méréssel számolva, ahol egy mérés 10 másodpercig tart
– Méretek: 340x342x110 mm
– Súly: 2 kg

 

Aclas PS1B lapos mérleg 30 kg hitelesítéssel

41.000 Ft (nettó 32.283 Ft )
A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak!

A PS1 típusú árszorzós mérlegek kialakításánál a hordozhatóság volt a legfontosabb szempont. Ezek a könnyű és kisméretű Aclas modellek közel két évig üzemeltethetőek három góliát elemmel, […]

Kategória: Cikkszám: ACL-TM-30

IRATKOZZ FEL

HÍRLEVELÜNKRE!

Értesülj akcióinkról időben!
Ne maradj le semmiről!

Feliratkozás hírlevélre

* Kötelező kitölteni