Különösen a vadételekhez, vadhúsokhoz, vaddisznó pörkölthöz javasolt, de szarvas ragu, szarvas pörkölt, mártások, vadpácok, húspácok ízesítésére, húsok füstöléséhez is kitűnő,.

Használják savanyú káposzta készítéséhez is.

Jól érvényesülnek az ízek, ha a borókát babérlevéllel, feketeborssal, mustármaggal, fokhagymával, majoránnával, kakukkfűvel kombináljuk.

Az egészben vagy felezve használt borókabogyót tálalás előtt az ételből távolítsuk el.

Kiszerelés: 100 g

Származási ország: Macedónia

Egész borókabogyó 100 g

1.100 Ft (nettó 866 Ft )
A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak!

Egész borókabogyó, 100 g

Kategória: Cikkszám: Bb100

IRATKOZZ FEL

HÍRLEVELÜNKRE!

Értesülj akcióinkról időben!
Ne maradj le semmiről!

Feliratkozás hírlevélre

* Kötelező kitölteni