PB. gáztömlő 1 méter - Hentesekboltja

A PB gáztömlő egy kiváló minőségű, megbízható termék, amely kifejezetten propán-bután (PB) gázpalackokhoz lett tervezve. Kiválóan alkalmas különböző gázkészülékek, például kempingfőzők, grillkészülékek, vagy hőlégfúvók biztonságos csatlakoztatására. Ez a tömlő különösen ellenálló az időjárás viszontagságaival és a mechanikai sérülésekkel szemben, biztosítva ezzel a hosszú távú és megbízható használatot.

A PB gáztömlő rugalmas szerkezetű, ami megkönnyíti a készülékekhez való csatlakoztatást még szűk helyeken is. UV-álló anyagból készül, ami ellenáll a napfény okozta elöregedésnek. A tömlő belsejében lévő erősített szerkezet növeli a nyomásállóságot és megakadályozza a tömlő elszakadását.

A termék megfelel az összes releváns biztonsági előírásnak és szabványnak, így biztonságosan használható háztartási és ipari környezetben egyaránt. A tömlő hossza és átmérője különböző méretekben kapható, lehetővé téve a vásárlók számára, hogy megtalálják a számukra leginkább megfelelő változatot.

A PB gáztömlő egyszerűen csatlakoztatható a gázforrás és a fogyasztói eszköz között, biztosítva ezzel a zökkenőmentes és biztonságos gázellátást. Ideális választás kempingezéshez, otthoni grillezéshez, vagy akár ipari alkalmazásokhoz is.

PB. gáztömlő 1 méter

450 Ft (nettó 354 Ft )
A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak!

A PB gáztömlő egy kiváló minőségű, megbízható termék, amely kifejezetten propán-bután (PB) gázpalackokhoz lett tervezve. Kiválóan alkalmas különböző gázkészülékek, például kempingfőzők, grillkészülékek, vagy hőlégfúvók biztonságos csatlakoztatására. […]

IRATKOZZ FEL

HÍRLEVELÜNKRE!

Értesülj akcióinkról időben!
Ne maradj le semmiről!

Feliratkozás hírlevélre

* Kötelező kitölteni