pengehossz: 15 cm
penge: ívelt, króm-molibdén acél
nyél anyaga: puha,antibakteriális műanyag, kék, fekete. sárga. piros színben.

A PrimeLine tulajdonságai

Hihetetlenül ergonomikus

A markolat puha, jól kézbe illő felülete, belül kemény műanyag magja garantálják a stabilitást és a precíz munkavégzést. A PrimeLine kiegyensúlyozott arányai gondoskodnak a penge és a markolat tökéletes egyensúlyáról, ami könnyed vágást tesz lehetővé. Optimálisan kialakított és csúszásgátlóval ellátott, lekerekített markolatával a PrimeLine tökéletesen a kézbe simul és kíméli az inakat, ízületeket.

Különösen csúszás biztos

A markolatborítás kellemesen puha műanyaga antibakteriális, ergonomikusan formázott és tökéletesen illeszkedik az emberi kézbe. A különleges felszíni mintázat gondoskodik – akár nedves kéznél is – a biztos fogásról és a megfelelő vágásvezetésről. A kéz pengére csúszásának veszélye lényegesen kisebb.

Extrém éles

A PrimeLine kések kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készülnek, melyeket a legnagyobb gondossággal munkálnak meg. Minél egyenletesebb az edzés, annál nagyobb a kopásállóság. Ezért a világ legmodernebb edzési technológiáját, a vákuumos hőkezelést alkalmazzák. A tökéletes csiszolás és a végső kézi megmunkálás gondoskodnak a kések hosszú élettartamáról és a különleges élességéről.

PrimeLine ívelt, 1/2 flexibilis pengéjű csontozó kés 15 cm

4.720 Ft
A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak!

pengehossz: 15 cm penge: ívelt, króm-molibdén acél nyél anyaga: puha,antibakteriális műanyag, kék, fekete. sárga. piros színben. A PrimeLine tulajdonságai Hihetetlenül ergonomikus A markolat puha, jól kézbe […]

496 készleten

Kategória: Cikkszám: 12250_15