PrimeLine konyhai daraboló 18 cm - Hentesekboltja

Pengehossz: 18 cm
Penge anyaga: króm-molibdén acél
Nyelezet anyaga: puha, antibakteriális műanyag

A PrimeLine tulajdonságai

Hihetetlenül ergonómikus

A markolat puha, jól kézbe illő felülete, belül kemény műanyag magja garantálják a stabilitást és a precíz munkavégzést. A PrimeLine kiegyensúlyozott arányai gondoskodnak a penge és a markolat tökéletes egyensúlyáról, ami könnyed vágást tesz lehetővé. Optimálisan kialakított és csúszásgátlóval ellátott, lekerekített markolatával a PrimeLine tökéletesen a kézbe simul és kíméli az inakat, ízületeket.

Különösen csúszásbiztos

A markolatborítás kellemesen puha műanyaga antibakteriális, ergonómikusan formázott és tökéletesen illeszkedik az emberi kézbe. A különleges felszíni mintázat gondoskodik – akár nedves kéznél is – a biztos fogásról és a megfelelő vágásvezetésről. A kéz pengére csúszásának veszélye lényegesen kisebb.

Extrém éles

A PrimeLine kések kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készülnek, melyeket a legnagyobb gondossággal munkálnak meg. Minél egyenletesebb az edzés, annál nagyobb a kopásállóság. Ezért a világ legmodernebb edzési technológiáját , a vákuumos hőkezelést alkalmazzák. A tökéletes csiszolás és a végső kézi megmunkálás gondoskodnak a kések hosszú élettartamáról és a különleges élességéről.

 

PrimeLine konyhai daraboló 18 cm

7.100 Ft (nettó 5.591 Ft )
A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak!

Pengehossz: 18 cm Penge anyaga: króm-molibdén acél Nyelezet anyaga: puha, antibakteriális műanyag A PrimeLine tulajdonságai Hihetetlenül ergonómikus A markolat puha, jól kézbe illő felülete, belül kemény […]

89 készleten

Kategória: Cikkszám: 218456-18

IRATKOZZ FEL

HÍRLEVELÜNKRE!

Értesülj akcióinkról időben!
Ne maradj le semmiről!

Feliratkozás hírlevélre

* Kötelező kitölteni